Масло в огъня на дерибейската интрига наля и пиара на

...
Масло в огъня на дерибейската интрига наля и пиара на
Коментари Харесай

Скандал! Нощувала ли е държанката на Джейхан Ибрямов Виолета Ивайлова с него в ЦИК? (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Масло в огъня на дерибейската конспирация наля и пиара на отцепниците Хабил Хабилов, който бе видян да интимничи с Ивайлова на стълбите в Народното събрание, до момента в който формалният й тъпкач Ибрямов газеше закона в опит да записва нелегитимната секта за идните парламентарни избори.

 

Макар да е женен за много имотна младоженка с разкош салон в Студентски град, Хабилов очевидно си беше изгубил и дребното ум пред чара на Виолета. Той я гледаше като в транс и по всякакъв начин се опитваше да притегли вниманието й. Двамата бързо се шмугнаха под подлеза в Триъгълника на властта и отпрашиха в незнайна посока.

 

Привилегиите, на които се радваше тетевенката с леко държание провокираха справедливия яд на сътрудниците й от младежката конструкция, които по заповед на Джевдет Чакъров, Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов и Илхан Кючук бяха принудени да спят три нощи под намерено небе с цел да пазят ред за регистрация в ЦИК.

 

“Ние дремахме в палатки и ни валя дъжда, а тя си търкаше дупето по депутатските дивани. Така е като знаеш на кого да си дадеш задните елементи и пред кого да си отвориш краката ”, ядосваха се младежите, че за следващ път са били използвани от шефовете си дерибеи.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР