Маслата за тяло от серията ще Ви обгърнат с неповторим

...
Маслата за тяло от серията ще Ви обгърнат с неповторим
Коментари Харесай

Ето какво задължително трябва да сложите в плажната си чанта

Маслата за тяло от серията ще Ви обхванат с несравним мирис на топъл, кадифен микс от какао, разтопен шоколад, ванилия и сметана. Може да употребявате маслата на плажа, всекидневно след душ или като масажно масло за по-мека, копринено гладка и еластична кожа.

е с формула, обогатена със специфична композиция от масла – какаово и бадемово, които подхранват и хидратират кожата. То съдържа:
Какаово масло: Най-известното приложение на това ароматно масло е точно за придобиването на хубав и дълготраен тен. То оказва помощ за здрав и лъчезарен тип на кожата с помощта на плътността и подхранващите си свойства. Какаовото масло подкрепя регенерацията, форсира клетъчната обмяна, усъвършенства овлажняването, придава  искра и гладкост и поддържа еластичността на кожата. Източник е на естествени антиоксиданти.

Бадемово масло: Това масло е с високо наличие на витамини А и Е и с помощта на скъпите си качества е с необятно приложение в козметиката. Бадемовото масло усъвършенства тена и резервира блясъка, овлажнява, забавя процеса на стареене и облекчава сухотата, омекотява, успокоява при раздразнение и инфектиране кожата. Хидратира и възвръща кожата, има антиоксидантни свойства.

Важно: Маслото за загар не съдържа слънцезащитен UV филтър. При излагане на директна слънчева светлина е целесъобразно да се употребява слънцезащитен артикул преди нанасяне на маслото за загар.

  е формула, която успокоява кожата след излагане на слънце, подобаваща и за масаж. Специална композиция с висококачествени масла - арганово и бадемово за по-мека, гладка и еластична кожа.

Арганово масло: Известно е като „ Течното злато на Мароко ". Аргановото масло е естествен и органически артикул, което го прави уместно за хора с сензитивна кожа. Богато е на витамин Е, омега-3 и омега-9 мастни киселини, линолова киселина, олеинова киселина, антиоксиданти, минерали, полифеноли, каротеноиди. Препоръчва се за приложимост за навлажняване и усмиряване на кожата, както и за грижа срещу стареене. Един от най-интересните обстоятелства за аргановото масло е, че то оказва помощ освен на сухата, само че и на мазната кожа, като контролира отделянето на мастен секрет и го поддържа в естествени граници. Аргановото масло предотвратява появяването на стрии по време на бременност, а също по този начин оказва помощ за премахването на белезите след бременност.

Бадемово масло: Това масло е с високо наличие на витамини А и Е, като с помощта на скъпите си качества е с необятно приложение в козметиката. Подхранва кожата, прави я гладка и мека, има антиоксидантни свойства. Бадемовото масло успокоява кожата при раздразнение и инфектиране, забавя процеса на стареене, облекчава сухотата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР