Маскнето - акне, което се образува в резултат на влажната

...
Маскнето - акне, което се образува в резултат на влажната
Коментари Харесай

Ефикасни ли са пластирите за пъпки

Маскнето - акне, което се образува вследствие на влажната среда при носенето на маска за лице, към този момент трайно е част от всекидневието ни. И до момента в който щателното разчистване вечер, честата промяна на маската и това да не допираме лицето си с мръсни ръце частично оказва помощ да се оправим с него, ето и малко по-професионален метод.
 Маскне, акнето, сензитивната кожа и по какъв начин й се отразява носенето на защитна маска
Как да се оправим с пъпките под маската

Защото очевидно още дълго ще ги носим

Пластири за пъпки - в действителност комфортен метод да се оправим с козметичния проблем. Можем даже да ги носим под маската.

Представляват дребни пачове от хидроколоиден материал, който извлича себума от образуващото се кожно инфектиране, като в това време го защищава от влага, нечистотия и бактерии. Така работят като щит против замърсяванията и влажния ни мирис под маската.

Пластирите се оферират в няколко размера, като кожните лекари поучават да използваме подобен, който да покрива единствено пъпката и допустимо минимум от околната кожа. Причината е, че някои от дейни съставки в пачовете могат да я раздразнят.

Още един потребен съвет, споделен от Vogue: когато се запазим с този потребен артикул, да го употребяваме незабавно, щом усетим раздразнение и зачервяване, което може да прерасне в пъпка. Пластирите се оферират в аптеките, някои от веригите дрогерии, както и в профилираните онлайн магазини за корейска козметика.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР