Маските за лице са много ефективно допълнение към ежедневната грижа.

...
Маските за лице са много ефективно допълнение към ежедневната грижа.
Коментари Харесай

Кои са най-добрите козметични маски за лице

Маските за лице са доста дейно допълнение към ежедневната грижа. Те са витаминна инжекция за кожата, като в същото време са и миг за релакс. Памучните и класическите маски за лице могат да се вършат всекидневно, само че специалистите предлагат да го вършиме най-малко един път или два пъти седмично. На пазара има доста артикули, подобаващи за домашна приложимост, които дават обещание разнообразни резултати – от хидратирана и сияйна кожа до понижаване на бръчките и стесняване на порите. Струва си да ги включите в рутинната си грижа и да експериментирате с разнообразни, защото са същинска подхранваща бомба. В идващите редове вижте някои от най-ефикасните козметични маски за лице.

Какви съставки да търсим

Изборът на маски за лице би трябвало да се основава на първо място на техния състав. Трябва да се уверим, че дейните съставни елементи, които дават отговор за хидратацията, са изписани най-отпред и имат най-висока централизация. Някои от най-универсалните са:
хиалуронова киселинаалоепчелен медтермална водаколагенуреяглицеролпчелен восъксерамидипептиди

5 маски за лице, предложени от нас:

Този вид козметични средства може елементарно да закупите от потвърден онлайн магазин като MAKEUP. Може да избирате сред овлажняващи, озаряващи и такива срещу бръчки, почистващи, изглаждащи. Към кой вид да се насочите? Вижте 5 преференциални и в това време ефикасни маски за лице, които си коства да пробвате.

Sesderma C-VIT Radiance

Това е кремообразна ревитализираща, овлажняваща и озаряваща маска. Тя е отговорът на потребностите на сухата, изтощена и матова кожа. Съдържа нормализирана форма на витамин С, както и ресвератрол, който има антиоксидантни свойства. Маската защищава кожата от нездравословното влияние на свободните радикали, изравнява тена на кожата и ѝ придава искра. Също по този начин тя може да се откри и в доста комплекти, да вземем за пример с крема от серията C-VIT, който озарява и овлажнява в дълбочина, като подкрепя действието на маската.

Fresh Garden Mask Red Ginseng

Тя е същински шлагер измежду интернет потребителите. Това, несъмнено, има своето пояснение. Памучната маска от корейската марка Skin79 ревитализира и укрепва кожата, с помощта на сапонина, който се съдържа в корена от червен женшен. Освен това дейно се бори със свободните радикали, има антисептични, успокояващи, почистващи и освежаващи свойства. Маската е направена от чист памук и има внимателен и доста прелестен мирис. Вълшебният резултат, който носи, не е по никакъв начин неочакван, знаейки силата на корейската козметика, която последните години покори европейския пазар. Богат азбучник от корейски средства за поддържане на кожата може да намерите тук:.

Laneige Water Sleeping Mask_EX

Помага за усмиряване и нормализиране на изтощената и раздразнена кожа, само че главната ѝ функционалност е да поддържа вярното равнище на хидратация през нощта. Обгръща епидермиса с нежно чувство за комфорт и възвръща естествения му хидролипиден баланс. Moisture Wrap™ технологията с бета-глюкан " запечатва " потребни субстанции и живителна влага вътре в клетките, до момента в който Sleep-Tox™ защищава от отрицателните сътрудници на околната среда и успокоява епидермиса. Йонизираната минерална вода обогатява кожата с потребни детайли, витамин С защищава от UV лъчите и озарява. Витамин Е обезврежда свободните радикали и забавя стареенето на клетките;

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque

Това е ревитализираща маска, в чийто състав са включени витамини C, A, E и F - същинска възстановяваща бомба за кожата, която има и антиоксидантен резултат. Стимулира клетките да синтезират колаген и еластин, подкрепя регенерацията и хидратира, а кожата е очевидно по-сияйна, опъната и изгладена. Запълва фините линии, а екстрактите от женско биле и репей успокояват раздразнените сектори и понижават сухотата. Екстрактите от овес и водорасли омекотяват и хидратират. Според голям брой отзиви на консуматори, това е една от най-хубавите маски за лице.

Eveline Hyaluron Moisture Pack

Ултрахидратираща памучна маска, която е наситена с съсредоточен серум, настоящ като експресна овлажняваща инжекция. Усъвършенстваната формула защищава от изсушаване, дейно успокоява признаците на неспокойствие и връща чувството за прохлада и комфорт на кожата. В състава ѝ са включени хиалуронова киселина и екстракти от зелен чай, алое вера, женско биле, орхидея, краставица, алантоин и лайка. След нея кожата е мека, гладка и приятна на досег.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР