Маските в парламента паднаха. Видя се, че това е коалиция

...
Маските в парламента паднаха. Видя се, че това е коалиция
Коментари Харесай

Терзийски за връщането на хартиената бюлетина: Маските в парламента паднаха


Маските в Народното събрание паднаха. Видя се, че това е коалиция на кражбата. Има явен проект, по който желаят да откраднат идващите избори. Първата стъпка беше направена в последните няколко дни.

Това съобщи в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS депутатът от " " Йордан Терзийски във връзка признатите промени в Изборния кодекс. „ В момента машинният избор е погубен. Това са едни принтери за 80 милиона, които страната е платила. Това е наказателна акция против честните избори в България. Това е наказателна акция против гражданските организации. Те останаха с помощта на митингите. Това беше директен удар по българите в чужбина. Не се приема Изборен кодекс по този начин - на бързо, на мрачно. Дори нямаше разискване по някои от тематиките ”, счита още Терзийски.

Той изясни и за предложенията на Политическа партия, с които се лимитират пълномощия на президента. „ Това е част от пакет закони, които предлагаме, с цел да може едно държавно управление да одобри отговорност. В момента в България липсва индивид, който да поеме отговорността и да преведе България през всички провокации ”, изясни Славов.

Според него до момента е станало ясно, че единственият вид е ръководство към политики. „ Излязохме с пакет от цели, зад който да се застане и да подсигурява, че такова ръководство ще е работещо. Едно от първите ни условия беше отдръпване на Изборния кодекс. Това не се случи ”, разяснява още Славов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР