Маските в най-мистичното шоу на Нова телевизия падат една след

...
Маските в най-мистичното шоу на Нова телевизия падат една след
Коментари Харесай

Ето КОЯ е Госпожицата в Маскираният певец

Маските в най-мистичното шоу на Нова телевизия падат една след друга, само че коя е Госпожицата? Този облик от "Маскираният артист " към момента съумява да заблуди както панелисти, по този начин и фенове. HotNews обаче научи от източници, че това в действителност е певицата Тони, която нашумя преди много години с няколко шлагера, измежду които "Всичко било е на сън " и "Както преди ".

Напълно допустимо е и по тази причина хората да не могат да я разпознаят толкоз елементарно. В последните години изпълнителката е много в страни от общественото пространство. Има минимална интензивност като нови песни, които обаче не стигат до необятната публика.



Всъщност една от аргументите за затишието на Тони е тежко заболяване. В изявление тя проговори за това, че от години се бори с улцерозен колит. "От 2007 година започнах да имам кървене, слуз, издуване на корема. Четирима лекари ми споделиха, че това са хемороиди и че би трябвало да ме оперират. Направих колоноскопия, само че за жалост при тези признаци в тази болница не видяха болестта. Така потеглих по един мъждив път, тъй като изобщо нямах визия какво е улцерозният колит и че пострадвам от това заболяване. Бях сигурна, че имам хемороиди. Но ме изследваха в друга клиника. Като видя фотографията, докторът сподели, че имам гастроентерологичен проблем. Посъветва ме: “Веднага намерете добър гастроентеролог, тъй като ситуацията е много сериозно”. Отидох при гастроентеролог, одобриха ме в болница и ми наравиха колоноскопия. Но положението на дебелото ми черво се беше обострило дотам - кървях, всичко беше в гной, че не можеха да видят ясно какво се случва в него. Имаше риск от перфорация на дебелото черво. Аз съм човек на изкуството, обичам да се дръзвам, да се развличам. Лекуващият доктор обаче ми сподели: “Недей да се смееш, моето момиче, тъй като това заболяване е доста сериозно”. Стреснах се. Дойде ми малко повече ", споделя в изявление изпълнителката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР