Mаскирано лице се движи между автомобилите на оръжейната фирма Емко,

...
Mаскирано лице се движи между автомобилите на оръжейната фирма Емко,
Коментари Харесай

Прокуратурата пусна ключови кадри, свързани с покушението срещу известен оръжеен търговец

Mаскирано лице се движи сред колите на оръжейната компания " Емко ", чийто притежател Емилиян Гебрев беше жертва на нападение преди 5 години. Това оповестява на формалния си уебсайт прокуратурата, която разгласява общо 7 къси видеоазаписа.
Държавното обвиняване показва, че лаборатория на ФБР е взела записа и му прави разбор, с цел да може да бъде открито кое е маскираното лице. На записите, които можете да видите ТУК, се вижда човек с шапка, само че лицето не си проличава, като не е доста ясно дали въобще носи маска в класическия смисъл на думата.
За последно прокуратурата обществено приказва за случая през декември предходната година. Тогава държавното обвиняване разяснява и накъде вървят нещата съгласно следствието до момента.
Водещата версия за опита за ликвидиране на Гебрев е, че т ой е провокиран поради експорт на оръжие към Украйна (за Министерство на защитата и за Министерство на вътрешните работи – Национална армия на Украйна) - през декември 2014 година, януари 2015 година и март 2015 година Към април 2015 година от страна на Емилиян Гебрев не са били предприемани дейности, свързани с придобиване на предприятието " Дунарит ", заради което изказванията в тази тенденция и соченето на такива дейности като мотив за покушението са лишени от съображение, счита прокуратурата. А какво сподели за последно самият Гебрев тъкмо за сагата " Дунарит " и офшорка, свързвана с Делян Пеевски - припомнете си в този материал!
Какво още сподели прокуратурата за отровата, употребена от Гебрев - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР