Маскираният певец се завръща в ефира на NOVA с нова

...
Маскираният певец се завръща в ефира на NOVA с нова
Коментари Харесай

Вижте кой ще замени Зуека като водещ на Маскираният певец

" Маскираният артист " се завръща в ефира на NOVA с нова двойка водещи и впечатляващи 14 маски. Актьорът Герасим Георгиев – Геро и неговият нов екранен сътрудник ще дадат старт на третия сезон на 11 септември тъкмо в 20:00 часа. Водещите са подготвени да се впуснат в завладяващото предизвикателство и да разкрият кои родни звезди ловко крият самоличността си зад атрактивните костюми.

Герасим Георгиев – Геро разясни, че той е страховит артист с доста опит и двамата ще са превъзходен екип. " Винаги сме на страната на фена. Ние също не знаем кой е зад маските, нямаме право да приказваме с тях и даже да ги пипаме. За нас също е тестване да разберем кои хора се крият в костюмите " – добави още той.

Енигматичните улики и музикалните осъществявания на всяка една от новите четиринадесет маски още веднъж ще трансфорат феновете и Панела в същински детективи. Те ще би трябвало да търсят отговор на поредност от загадки, с цел да открият коя известна персона е съумяла да опази тайната от своето семейство, другари и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, само че единствено една от тях ще смъкна маската си на финала на шоуто.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР