Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски , който се

...
Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски , който се
Коментари Харесай

Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски в Бургас! Привържениците проговориха пред Burgas24.bg!

Маскирани служители на реда нахлуха във фенклуба на Левски, който се намира на ул. " Хаджи Димитър " в Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg. Действията им са самобитно продължение на профилираната полицейска интервенция по противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции, за която съобщихме по-рано.

Наш кореспондент беседва с ядрото на фенската секта в морския град. Присържениците са безапелационни, че става въпрос за рутинна инспекция и че в офиса им не са открити опиати.

" Няма такова нещо, през днешния ден напряко съм в знамение и приказ… Не знам кого хванали, в този момент служителите на реда са вътре и гледат… но то няма нищо вътре. Това са просто рутинни инспекции. Сега отварят каси, проверяват… само че няма да открият нищо. Онзи ден бяхме там, правихме заседание, всичко беше обикновено, а през днешния ден тези нелепости ", разяснява пред Burgas24.bg един от най-дейните членове на фенклуба.

Той изясни, че фракцията се е преместила на " Хаджи Димитър " преди година, защото наемът на остарялото помещение на ул. " Цар Симеон " е бил доста повишен.

" Удрят ни по реномето, ние организираме шампионати, по какъв начин ще се занимаваме с такива неща ", недоумява последователят на сините.

Очаквайте детайлности!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР