Mаскирани като хотели, 400 бардака в страната предлагат услугата "стая

...
Mаскирани като хотели, 400 бардака в страната предлагат услугата "стая
Коментари Харесай

40 бардака в Пловдив предлагат стая за час, маскирани като хотели

Mаскирани като хотели, 400 бардака в страната оферират услугата "стая за един час ".
Местата за настаняване са пръснати из цяла България, само че най-вече има в София, където са към 80. Те са главно в кварталите в периферията на столицата - Бояна, Драгалевци, Банкя и Горна баня.

12 пък са в самия център на София. Адресите им са в региона на Лъвов мост. Останалите са в градове като Сливен, където са 35, Пловдив - 40, Бургас - 50.

В така наречен хотели постоянно се предлага платена обич. Тя влиза в цената за един час прилагане на стаята, която е към 120 лв.. По този метод се замаскира проституцията там, а при възможна инспекция притежателите подвигат плещи и изясняват, че клиентът е пристигнал с момичето и те в никакъв случай не са го виждали, обясниха проверяващи.

Помещенията постоянно се употребили и от мъже с любовниците си. Тогава цената за час в стаята била към 40 лв.. След приключването на времето тя би трябвало мигновено да се освободи. В противоположен случай цената отивала на 80 лв. даже за минута закъснение.

Подобните места за настаняване попадат под ударите само на данъчните, които могат да ревизират дали се регистрират всички доходи от стаите. Комисията за отбрана на потребителите също правели кампанийни инспекции, само че те били само за категоризацията на хотелите. Нямало по какъв начин да се откри дали се оферират полови услуги или не. Заради рисковия профил на бизнеса си обаче притежателите били изрядни писмено.

Често тези места за настаняване представлявали остаряла постройка с няколко стаи, хостел, в който даже се настанявали бежанци, или просто апартамент, регистриран като хотел, в който даже в кухнята имало легло, а спонтанната рецепция се намирала във входа на кооперацията.

"При една от инспекциите в центъра на София открихме остарял блок, където стара жена седеше на едно бюро в коридора на кооперацията. Оказа се, че на третия етаж в блока има помещение, записано като такова за настаняване. Жената общително ни изясни, че просто посреща гостите. Инспекцията в стаята пък не откри нищо неправилно. В този миг просто нямаше нито един клиент ", описаха от Министерство на вътрешните работи. Въпреки това от силовото ведомство правели непрекъснати инспекции. Повечето били по сигнали на съседи, които се оплакват от непрекъснатия напор от непознати към избрани жилища.

В някои от бардаците в центъра на София имало алтернатива стаята да коства даже 1000 лв., като в цената влизало разкош прекарване в джакузи с не една, а с цели две дами. Тя, несъмнено, е единствено за час, като няма ограничаване в това какво ще правиш с девойките в бълбукащата вода. Стените на стаята за удоволствия пък са задачите в огледала, има и голяма плазма, по която нонстоп текат "насърчителни филми ".

Последният сходен разрушен бардак беше в един от най-луксозните хотели в София, намиращ се на метри от Съдебната палата. Тогава в мазето на постройката се оказа, че има настоящ първокласен бардак, замаскиран като студио за отмора. Тогава проверяващите свързваха съдържателите му със хванатия с кокаин в Бразилия преди няколко години олимпийски първенец по повдигане на щанги.

В столичния квартал "Красна поляна " пък се оказва, че има най-малко три бардака, които оферират главно мъжки милувки. И всичките са в съседство един до различен. Цената там обаче е от 500 лв. на час. Наплив съгласно живеещите в съседство обаче не липсвал. Момчетата там били главно до 30 години. Посещението на бардака обаче било извънредно мъчно. Там се влизало единствено с предварителна рекомендация от прочут или постоянен клиент. А физическото посещаване на някой от жилищата ставало само след инспекция. Срещу звънеца, който нормално е на настрана зареждане от другите и е в червен цвят, имало дребна камера, на която се виждало задоволително добре дали посетителят е самичък и дали няма тип на служител на реда под прикритие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР