Маски със сода за хляб, които ще се погрижат за

...
Маски със сода за хляб, които ще се погрижат за
Коментари Харесай

Домашни маски за лице – почистваща, пилинг, подхранваща и стягаща

Маски със сода за самун, които ще се погрижат за здравето на вашата кожа.

Всяка жена се стреми да има съвършена кожа, само че грижата за лицето изисква време и пари и не всеки може да си го разреши.

Процедурите в салона би трябвало да се правят постоянно, тъй че това несъмнено ще повлиае на бюджета ви. Ето за какво ви предлагаме чудесна опция, а точно маските със сода. Този артикул ще помогне за възобновяване на младостта и хубостта на кожата ви.

Содата е отличен антисептик, който ексфолира кожата, оказва помощ за битка с възпаленията и акнето. След потребление на сода, кожата става мека, порите се затварят и бръчките се изглаждат.

Маски със сода за лице

Маска за надълбоко разчистване
Стрийте 3 таблетки деен въглен и го смесете с 1 ч. л. сода за самун. Добавете вода, с цел да извършите каша и я нанесете върху лицето. Не нанасяйте върху кожата към клепачите и устните. Оставете за 5 минути, по-късно изплакнете и нанесете овлажняващ крем.

Пилинг маска
Смесете овесена каша на прахуляк със сода за самун в съответствие 1:1 и прибавете равно количество кисело мляко или сметана. Предварително почистете кожата и нанесете сместа с масажни придвижвания върху лицето. Не търкайте кожата. Нанасяйте деликатно, с цел да не повредите епидермиса. След това оставете за 10 минути и изплакнете с топла вода. След това нанесете тоник върху кожата.

Подхранваща маска със сода
Смесете 2 с. л. сода за самун с 1 с. л. зехтин и нанесете върху кожата с леки масажни придвижвания. Оставете за 10 минути и изплакнете с топла вода, не използвайте сапун. Не забравяйте да нанесете подхранващ крем след маската!

Вижте още: Най-добрата рецепта за кисело зеле

Стягаща маска със сода
Смесете 1 ч. л. сода с 1 белтък и 1 ч. л. пчелен мед. Почистете кожата и нанесете сместа на пълен пласт. След това оставете за 15 минути и измийте с топла вода. Нанесете подхранващ крем.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР