Маска за коса с корен от репей е не просто

...
Маска за коса с корен от репей е не просто
Коментари Харесай

Химичните формули от лабораториите не могат да се конкурират с даровете на природата!

Маска за коса с корен от репей е не просто „ бабина рецепта “, а същинска магия за здрава, дълга и блестяща коса!

Много постоянно химичните калкулации, основали избран и безценен артикул, не могат да преборят това, което природата може да направи за хубостта ни.

Маската се подготвя от корените на репей. Препоръчва се в случаи на мощен косопад, поява на пърхот, цъфнали краища, както и изсъхнал скалп и съществуване на сърбеж.

Как работи?

Корен от репей за косата?! Защо?

Репеят съдържа витамини от група В, А и С, които възвръщат естествения искра на косата и усъвършенстват цялостното ѝ положение.

Дъбилните му субстанции забавят косопада, а ефирните масла подхранват от скалпа до краищата.

Протеините възвръщат косъма след провалите от студеното време. Освен това, корените на растението имат и антисептично свойство, което възстановява обменните процеси в клетките.

Кога работи?

Козметични средства, на основата на корен от репей или използването на самия него, под формата на домашна маска, се предлагат при изсъхнал скалп, липса на искра, косопад и раздробяване на косъма. Чудотворната маска за коса с корен от репей се оправя също и с бързо омазняване на скалпа и с пърхота.


Прочети Още:


Колко е нужно?

За цялостно възобновяване са нужни сред 12 и 15 процедури. Ако ги вършиме с лечебна цел, е нужно да си вършиме маска за коса с корен от репей два пъти седмично.

Но в случай че просто желаете да съхраните положителното положение на косата си, веднъж седмично е задоволително.

Каква е тайната?

  1. Първият трик за жизнеспособност на косата е да употребявате две разнообразни четки за разресване. Една, която назоваваме „ чиста “ – използваме единствено след измита, чиста и подсушена коса. Втората четка назоваваме „ мръсна “ – използваме при всеки различен случай. Косата постоянно е третирана с лак, пяна, изсъхнал шампоан, парфюм и други стилизиращи артикули и не е добре да ги пренасяме посредством четката.
  2. Отделяйте по минутка-две всяка вечер за масаж на скалпа. Подарете тази процедура за благополучие на косата си! И самата Вие обичате масаж, нали?
  3. По пижама и маска! Удължете времето, в което маската отдава прелестните си свойства на косата, до момента в който спите. Лека нощ, красива коса! А на сутринта отмивате и ползвате чистата четка.
  4. Ограничете оптимално пресата, машата и сешоара за коса! Те единствено могат да забавят, а и да провалят резултатите, които желаете.

Каква е вълшебната рецепта?

Рецептата за маска за коса с репей е лесна, евтина и необикновено ефикасна!

Нужни са ви единствено:

  • 3 супени лъжици корен от репей
  • 200-300 мл. Вода

Пояснения: Корен от репей за косата можете да закупите от всяка аптека, био магазин, както и онлайн. Коства сред 1,40 и 2,20 лв. (зависи от грамажа).

В сред 200 и 300 мл. вряща вода, зависи от дължината на косата, изсипвате 3 супени лъжици от вълшебната билка.

Оставете да изври половината от водата. Останалата част от отварата изчакайте да изстине. Цветът на отварата е мрачно кафяв. Мирише на чай, не е неприятно, даже е ужасно!

Прецедете в комфортен съд и посредством памучен тампон нанасяйте по скалпа. Втрийте добре и увийте косата с найлонова шапка и забрадка.

Ако остане от отварата, не се тормозете да нанесете и по лицето – вълшебствата не престават!

А в случай че сте създали много по-голямо количество, можете да съхраните в хладилника до към седмица.

Колкото повече време стоите с маската, толкоз по-добре. По опция, легнете си с нея. На сутринта отмийте с шампоан. Ще усетите косата си доста по-мека, блестяща, а след няколко процедури, ще се убедите и какъв брой по-здрава е станала.

Успех, дами! Бъдете красиви и щастливи!


Виж Още:

Успех! За повече маски за коса и други трикове за раскрасяване, посетете и харесайте нашата страница във Facebook .

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР