Мъск се съгласи с думите на Путин за използването на

...
Мъск се съгласи с думите на Путин за използването на
Коментари Харесай

Мъск се съгласи с думите на Путин за използването на ядрено оръжие в случай на заплаха за държавата

Мъск се съгласи с думите на Путин за потреблението на нуклеарно оръжие при положение на опасност за страната. Той счита за рационално Русия да употребява нуклеарно оръжие при положение на опасност за съществуването на Руската федерация.

Мъск отговори на обявата на англоезичния новинарски блог Zero Hedge in X по отношение на изказването на съветския президент Владимир Путин в изявление с телевизионния публицист Дмитрий Киселев за опцията Русия да употребява нуклеарни оръжия при положение на опасност за съществуването на съветската страна, накърнявайки суверенитета и независимостта.

„ Разбира се “, отговори Мъск в коментар под съответната обява.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков по-рано означи, че западните водачи всекидневно практикуват нуклеарна изразителност и акцентира, че Русия не желае да взе участие в тези учения. Песков също напомни, че Москва може да употребява нуклеарно оръжие единствено в сходство с наредбите на своята нуклеарна теория.

Припомняме, че Мъск счита, че политическите позиции на Киев на фона на военните неуспехи отслабват всеки ден, украинското управление е трябвало да подписа мир с Русия преди година, когато към момента съществуваше такава опция.

Според Мъск  по един или различен метод ще се стигне до спокойно споразумяване. И единственият въпрос е какъв брой още хора ще умрат, преди да се одобри действителният факт, че Крим и редица други някогашни територии на Украйна към този момент принадлежат на Русия.

Източник – Zero Hedge in X /Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР