Масивен череп, малък мозък и втори набор клепачи - това

...
Масивен череп, малък мозък и втори набор клепачи - това
Коментари Харесай

Показаха как ще изглежда жената през 3000-та година! Шокиращи СНИМКИ

Масивен череп, дребен мозък и втори набор клепачи - това са някои от разновидностите за бъдещи акомодации на човешкото тяло, провокирани от потреблението на актуалните технологии. Компанията TollFreeForwarding, занимаваща се с телекомуникации, е събрала научни проучвания и отзиви на специалисти, с цел да сътвори 3D-модел на индивида на бъдещето Резултатът от работата ѝ е много фрапантен.

 Фото © TollFreeForwarding.com

Минди живее през 3000-дната година. На нея ѝ се постанова доста да работи пред монитора на компютъра. Освен това, тя непрекъснато си протяга шията напред, с цел да гледа в екрана на своя смарт телефон. Поради това мускулите на врата ѝ са станали по-масивни и по-мощни, компенсирайки неприятната външност. "Часовете, прекарани с наведена глава, напрягат шията и нарушават равновесието на гръбнака. Следователно, мускулите на шията би трябвало да поставят спомагателни старания, с цел да поддържат главата ", изяснява Кейлъб Бек, специалист по здраве в Maple Holistics.
 Фото © TollFreeForwarding.com

Но с това акомодацията на Минди не прикючва. Черепът ѝ е по-дебел, което оказва помощ за отбраната от радиочестотни предавания на смарт телефоните. По виновност на същите устройства ръцете ѝ непрекъснато се намират в стиснато положение, а лактите се разгъват най-много до 90 градуса.
 Фото © TollFreeForwarding.com

Последната трансформация на Минди е вторият чифт клепачи, които ще филтрират непотребната светлина, предавана от техниката.  Фото © TollFreeForwarding.com

Разбира се, хората в бъдеще надали ще наподобяват по този начин, като Минди. Нейните анатомични промени са пресилени за образно да се показват научно обоснованите проблеми с ежедневното въздействие на технологиите върху нашите тела.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР