Масите пред блока бяха отрупани с ястия и питиета, за

...
Масите пред блока бяха отрупани с ястия и питиета, за
Коментари Харесай

Колко пари пръсна Софи Маринова за годежа на Лоренцо?

Масите пред блока бяха отрупани с ястия и напитки, с цел да може да се поддържат изморените от танци и веселби. Така протече годежът на синът на Софи Маринова Лоренцо.

Не след дълго гостите поеха към ресторант, където купонът продължи с цялостна мощ. Булката се премени не в един, а в цели два дизайнерски тоалета и шашна присъстващите.

Те разясниха, че очевидно Софи не е жалила пари за специфичния мотив – спретнала е годеж като женитба. Те допускат, че е олекнала с не по-малко от 50 хиляди лв..

Тя се провикна неподготвено на микрофона, че синът й си има още една майка и баща. Купонът се излъчваше онлайн в обществените мрежи от кумата Преслава, която бе дружно с мъжа си Павел.

От съпричастност към колежката си, тя цяла нощ не спря да пее и танцува с вързан шал на кръста, като кючекчийка.

Участие взе и известният DJ Дамян, който с микрофон в едната ръка и пачка в другата не спря да танцува кючек, а компания му правеше дребен надарен танцьор. Дори детето също бе поощрено с банкноти от участниците.

Сред гостите бе и барабанистът на някогашния оркестър Орхидеи Петър, който е и татко на младоженеца, а също и на любовта на майка му – Дачо.

Както се знае, след раздялата си с него, Софи стартира любовна връзка с един от синовете му от предходния му брак. Авантюрата им продължи най-малко 4 години, като двамата живяха дружно.

В това време Петър се влюби в жена, която има огромна щерка от предходен брак. И когато пък Дачо се прибира при татко си, не след дълго се влюбва още веднъж. В момента той е на върха на щастието с доведената си сестра, която в действителност му е брачна половинка и даже имат дете.

 

Любопитно е, че в фамилията в никакъв случай не е имало любовни драми, макар комплицираните им взаимоотношения. Разбирателството посред им пролича и на годежа.

Петър поздрави Софи с „ най-хубавата майка и най-красивата жена на всички времена “, а посланието бе предадено от водещия.

Тя показа, че познава невестата, защото живее до тях и е доста миличка. Символично или не, тя развя бяла забрадка с петна, с цел да покаже, че булката е почтена.

Очаква се сватбата да бъде на 25-ти ноември тази година и може единствено да се допуска какъв брой обилна ще е тя.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Софи Маринова сватба годеж Лоренцо Дачо Петър син Преслава кючек new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР