Масирани проверки на полиция и горски служители срещу опитите за

...
Масирани проверки на полиция и горски служители срещу опитите за
Коментари Харесай

Югозападното държавно предприятие е готово да осигурява дърва за населението от април

Масирани инспекции на полиция и горски чиновници против опитите за политическа приложимост на снабдяването с дърва за отопление дават резултат , обявиха на конференция от Югозападното държавно дружество (ЮЗДП), заяви БНР. Горските стопанства са в подготвеност от началото на април да задоволят потребностите на популацията, стана ясно още на конференцията.

" Истерията с недостига и високите цени на дървата за огрев предходната година, която значително беше основана и от политиците, не се случи ", посочи шефът на ЮЗДП Дамян Дамянов . Той увери, че горските стопанства са подготвени да посигурят всички декларирани количества по описите на общините.

" По закон до края на месеца се показват описите. Ние имаме подготвеност хората да почнат да си получават дървата за отопление. Няма да има проблем, въпреки че, да не забравяме, че предстоят локални избори и за всички умни водачи ще бъдем отговорни ние. Естествено, тъй като знаете по какъв начин се употребява тематиката. Горските печелят избори с дърва и по този начин нататък ".
 Депутатите взеха решение по какъв начин и от къде ще се купуват дърва за огрев
Депутатите взеха решение по какъв начин и от къде ще се купуват дърва за огрев

В текстове от Закона за горите

С цел предварителна защита на практиките от минали години снабдяването с дърва за огрев да се обвързва с политическа лоялнос т, в това число и измежду горските чиновници, бяха извършени полицейски акции в цялата област, означи Юли Сираков , шеф на отдел " Опазване на горските територии ".

" Беше извършена такава взаимна акция с районните полицейски ръководства. Към момента няма потвърдени такива случаи . Никой не би си разрешил да работи за дадена политическа мощ и да употребява извънреден държавен запас ", изясни той.
 14 са към този момент задържаните при спецакцията в Гоце Делчев
14 са към този момент задържаните при спецакцията в Гоце Делчев

Целта на интервенцията е предварителна защита на престъпния контингент преди изборите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР