Масираната спецоперация на СДВР в сградата на компанията Лев инс“,

...
Масираната спецоперация на СДВР в сградата на компанията Лев инс“,
Коментари Харесай

Акцията в „Лев инс“-търсят връзка между убийствата на Алексей Петров и Марто „Нотариуса“?

Масираната спецоперация на Столична дирекция на вътрешните работи в постройката на компанията „ Лев инс “, която тече сега, е обвързвана с убийството на притежателя й Алексей Петров, научи breaking.bg от свои източници.

Бившият консултант в ДАНС бе убит на Витоша на 16 август предходната година. Според нашите източници полицията търси връзка сред разстрела на Петров и убийството на Мартин Божанов-Марто „ Нотариуса “ в столичния кв. „ Горна баня “ на 31 януари тази година.

Поводът е заявление на потърпевш от „ Нотариуса “ предприемач, който твърди, че е викан на „ диалог “ с Алексей Петров предходната година и диалогът бил поради изнудването на Божанов по отношение на него. Но не бил доста „ прелестен “. Предполага се, че Петров е притискал предприемача да заплати на групата на Божанов.

Търси се връзка сред двете убийства, най-вероятно поради общ гарант. Преди два дни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов съобщи, че към този момент имат обвинен за гибелта на „ Нотариуса “ и претекстът за убийството му е финансов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР