Маси с бели покривки, червено вино и любимата джаз музика

...
Маси с бели покривки, червено вино и любимата джаз музика
Коментари Харесай

На среща с фенове: Костов засмян, Веско Методиев плаче, зоват за победа

Маси с бели покривки, алено вино и обичаната джаз музика на Иван Костов дружно със самия него посрещнаха десните почитатели пред централата на ДСБ на столичната улица " Кърниградска ".

На спонтанната среща с гласоподаватели пристигнаха емблеми от зората на демокрацията - Екатерина Михайлова, Асен Агов, Найден Зеленогорски, Иван Иванов, а хазаин бе водачът на ДСБ и претендент за народен представител от ДБ-ПП ген. Атанас Атанасов.



Хората бързаха да се здрависат с Костов, да вземат подпис, а той бе сбит пред микрофона: " Тук сме, с цел да дадем кураж да извършите всичко от вас, с цел да бъдем първа политическа мощ. "



Костов раздава подписи на почитатели

Въведение направи Светослав Малинов, който сподели: " Не желая да съм комичен политик, който приказва от името на Костов. " Малинов се пошегува, че Командира е прочут с неналичието на възприятие за комизъм, което накара някогашния министър председател да се засмее.



Атанас Атанасов като водач на ДСБ бе хазаин на срещата с Командира. На нея пристигнаха и Найден Зеленогорски, Иван Иванов, Асен Агов и други емблеми на ДСБ

Най-емоционален бе Веселин Методиев, който през сълзи сподели, че се случват неща, на които не е вярвал, че ще стане свидетел- на войната в Украйна.

Навремето Иван Костов спря самолетите на оня алкохолик Елцин, подсети Методиев.



Властта не е на Радев и неговия гълъбарник, съобщи от своя страна Асен Агов.

Да прекъснем похода на служебната власт, обърна се към присъстващите ген. Атанасов.

Станахме страна на институциите с изминал мандат, заключи той.

Снимки: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР