Мащабната кампания за продажби стартира на 1 ноемвриИзобилие от продукти,

...
Мащабната кампания за продажби стартира на 1 ноемвриИзобилие от продукти,
Коментари Харесай

GearBest 11.11 съчетава пазаруване със забавление

Мащабната акция за продажби започва на 1 ноември

Изобилие от артикули, игри, ниски цени и дарове чакат купувачите по време на акцията 11.11 в онлайн магазина GearBest

Най-голямата си акция за онлайн продажби през актуалната година разгласи световният магазин GearBest. Наречена 11.11, самодейността включва голямо многообразие от артикули и варианти за извършване на покупки на ниски цени.

11.11BG стартира на 1 ноември, като онлайн търговецът съчетава извършването на покупки със развлечение. Предвидени са разнообразни игри, които дават късмет на потребителите да завоюват отстъпки за най-желаните артикули, до момента в който се забавляват. За да се възползват от това, несъмнено, онлайн купувачите би трябвало да влязат в своите Gearbest сметки.

Играейки в интервала от 1 до 7 ноември, всеки консуматор има 3 шанса да завоюва устройство като подарък и купони за отстъпки по време на акцията 11.11GB. Допълнителен късмет дава шерването на информация за акцията с другари в обществените мрежи.

В рамките на акцията доста от продуктите се оферират със забележителна отстъпка, на флаш цени

GearBest дава обещание извънредно многообразие от артикули по време на акцията – смарт телефони, преносими компютри, смарт часовници, всевъзможни електронни джаджи и даже мебели, а цените на някои от устройствата стартират от $1.11, в унисон с името на акцията.

На особено отношение ще се радват и новите клиенти на онлайн магазина, в раздела 11.11 New Buyers Only. За всяка покупка над $60, те получават опция да се снабдят с още един артикул за $1.11, а при покупки над $99 – за $11.11. При шерване на своите поръчки в обществени мрежи, купувачите имат късмет да се снабдят с продукта изцяло гратис.

На особено отношение могат да разчитат новите клиенти на онлайн магазина

В допълнение, всеки ден в интервала от 8 до 12 ноември GearBest ще афишира по 20 броя от 4 продукта на половин цена. Наред с това, в офертите на онлайн магазина попадат голям брой артикули с така наречен флаш цени, които безспорно са атрактивни за купувачите по целия свят. Пикът на акцията 11.11GB ще бъде в интервала 13-20 ноември, разгласен от търговеца като Prime Time Thanksgiving.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР