Мащабна зимна буря ще засегне голяма част от Съединените щати

...
Мащабна зимна буря ще засегне голяма част от Съединените щати
Коментари Харесай

От Тексас до Върмонт очакват нова порция сняг

Мащабна зимна стихия ще засегне огромна част от Съединените щати още във вторник. Обилен снеговалеж ще удари Скалистите планини, а мразовит дъжд ще обхване зоната чак на юг до Тексас. Лед и сняг ще вали в Средния Запад.

Прогнозата идва съвсем година, откакто мощна зимна стихия опустоши електропреносната мрежа на Тексас, причинявайки стотици смъртни случаи. Губернаторът на Тексас Грег Абът ще даде повече детайлности във вторник по отношение на готовността на щата.

Зимните стихии и предизвестията за снеговалежи обгръщат по-голямата част от щата – от Ел Пасо, Тексас, през Средния Запад и елементи от Североизтока, та чак до Бърлингтън, Върмонт.

Новата порция сняг идва, откакто огромна част от Източното крайбрежие беше затрупана от дебела завивка.

Националната метеорологична работа съобщи, че до четвъртък се чака покривката да е сред 15 и 30 см. в елементи от Скалистите планини и Средния запад.

В сряда и четвъртък в елементи от Мичиган, в това число Детройт, е допустимо да натрупа сред 20 и 36 см. сняг.

От сряда до петък сутринта в северозападната част на Охайо ще натрупа сред 23 и 36 см.

Нова зимна стихия се е насочила към Чикаго, Илинойс. Предупреждения за рисково време са в действие от 22 часа във вторник до 18 часа в четвъртък за окръзи Канкакий и Ливингстън в Илинойс и за Лейк, Портър, Бентън, Джаспър и Нютън в Индиана. Новата снежна завивка в Чикаго може да надмине 25 см.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР