Мащабна селекция през зимния трансферен прозорец се стяга в ЦСКА.

...
Мащабна селекция през зимния трансферен прозорец се стяга в ЦСКА.
Коментари Харесай

ЦСКА привлича половин отбор през зимата

Мащабна селекция през зимния трансферен прозорец се стяга в ЦСКА. За нея ще оказва помощ новопривлеченият като съветник сръбски експерт Люпко Петрович, написа " 24 часа ".
 Люпко: ЦСКА би трябвало да е удовлетворен от равенството с Лудогорец
71-годишният именит треньор изгледа мача с Лудогорец на " Българска войска ", а след дуела сериозно съобщи, че част от играчите на " Българска войска " не стават за тима. В последните дни Петрович беше командирован в чужбина, с цел да гледа вероятно ново попълнение на ЦСКА.

От " Армията " ще си тръгнат и играчи, като първи в листата е бразилецът Жеферсон. Левият бек е мечтан от два клуба в родината си. Това са Вашку да Гама и Флуминензе, които към този момент са се свързали с сътрудника на играча и управлението на ЦСКА.

Петрович също по този начин ще наблюдава от първа ръка зимната подготовка на тима. Той ще пътува дружно с “червените ” за лагера им в Испания.

Престоят на Иберийския полуостров ще започва към 18 януари. Петрович ще бъде дружно с тима и ще гледа от близко зимните контроли. Той занапред ще следи и записи от мачовете на отбора през есента.

Люпко към момента не е имал опция да се запознае по-подробно с тима, откакто до неотдавна работеше в Руанда, където направи АПР първенец на страната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР