Мащабна полицейска операция с участието на над 100 полицаи се

...
Мащабна полицейска операция с участието на над 100 полицаи се
Коментари Харесай

Мащабна акция в Пловдив, арестуваха богат ромски лихвар

Мащабна полицейска интервенция с присъединяване на над 100 служители на реда се организира в Пловдив, оповестиха от държавното обвиняване. Окръжна прокуратура управлява следствието, което е по досъдебно произвеждане за тежки умишлени закононарушения - лихварство, пране на пари, данъчни закононарушения, както и за склоняване към проституция.

По-рано през днешния ден беше обявено за задържания богат ромски лихвар Менду в Аджисан махала. Преди минути от прокуратурата обясниха, че на територията на Пловдив над 100 чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи правят оперативно -издирвателни мероприятия и голям брой процесуално-следствени дейности на разнообразни адреси - претърсвания и изземвания, разпити на очевидци, огледи и други

Има арестувани лица за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Всички дейности по следствието се правят взаимно и се управляват от екип от прокурори от Окръжна прокуратура - Пловдив. И сега на разнообразни места в града не престават дейните дейностите по следствието.

Повече детайлности по дейностите на управляващите против престъпността ще бъдат дадени на следващия ден на взаимен брифинг на Окръжна прокуратура - Пловдив и ОД на МВР-Пловдив, на който ще бъде показана повече информация по случая.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР