Мащабна полицейска акция се провежда в Рим след зрелищната кражбата

...
Мащабна полицейска акция се провежда в Рим след зрелищната кражбата
Коментари Харесай

Вдигнаха Рим на юруш заради обира с българска кола, а бандитите забравили да си вземат…

Мащабна полицейска акция се организира в Рим след зрелищната кражбата на 1,5 млн. евро от инкасо автомобил с българска диря. Полицаите от италианската столица търсят къде ли не следи от колата с български номер, от която са слезли бандитите, оповестяват локални медии.

Както БЛИЦ заяви, четирима маскирани с кола с българска регистрация отмъкнаха 1,5 млн. евро в четвъртък. Дръзкият грабеж бил осъществен рано сутринта пред очите на десетки очевидци.

Бандитите пристигнали с кола „ Фиат Добло “ с български номера. Те били въоръжени с автомати и блокирали инкасо автомобила, който би трябвало да прибере парите от седмичния оборот на огромен супермаркет.

Освен автомати, един от крадците е носил и ръчна граната, с която заплашил охранителите. Обирджиите били дегизирани като служители на реда.

Разследващите са разпитали очевидци, съгласно които някои от обирджиите имали неаполитански акцент. Видеозаписи от охранителни камери към този момент са конфискувани.

В бързането нападателите не съумели да вземат и парите, които били останали в касата на супермаркета, които били десетки хиляди евро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР