Мащабна наркоакция се провела на територията на Пловдив, Русе и

...
Мащабна наркоакция се провела на територията на Пловдив, Русе и
Коментари Харесай

Мащабна наркоакция в Пловдив, Русе и Хасково, има арестувани

Мащабна наркоакция се провела на територията на Пловдив, Русе и Хасково, научи " Марица ". Униформени от трите регионални дирекции на полицията, дружно със чиновници от Главна дирекция " Национална полиция " са разкрили свръхмодерна наркооранжерия за канабис.

Операцията, одобрена от изпълняващия длъжността основен секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Стоян Темелакиев, е извършена на 7 и 8 юни. На територията на Русе е открито помещение за развъждане на растения от рода на конопа, оборудвано с високотехнологично оборудване. В миг на полагане на грижи за растенията е арестуван 46-годишен мъж от Тополовград. От помещението са конфискувани 620 растения с височина над 150 см и везни. Процесуално-следствените дейности траяли и в жилище в Русе, населявано от мъжа, където са открити малко количество амфетамин на прахуляк и марихуана, а на адреса му в Тополовград са открити и конфискувани половин кг суха тревиста маса, реагирала на канабис при осъществения полеви тест, както и везна.

В рамките на интервенцията, на територията на Тополовград, е открит и 40-годишен локален гражданин, съпричастен към случая. От дома му е конфискуван още половин кг канабис.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Мъжете са арестувани, с прокурорско разпореждане са им повдигнати обвинявания. Работата по следствието продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Русе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР