Мащабна акция се е провела вчера вечерта в столичния ресторант

...
Мащабна акция се е провела вчера вечерта в столичния ресторант
Коментари Харесай

Нощна акция в заведението на мъжа до Ивайла Бакалова

 Мащабна акция се е провела през вчерашния ден вечерта в столичния ресторант " Воденицата ".  Заведението се намира в кв. " Драгалевци " и е благосъстоятелност на небезизвестния Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата, който е в близки връзки с мис България за 2001 година - Ивайла Бакалова.  

Представители на общо шест институции - Национална агенция за приходите, Икономическа полиция, Регионална здравна ревизия, Българска организация по сигурност на храните, Пожарна сигурност и Инспекция по труда са проверявали заведението.

" Все още се надявам да е някаква случайност, не мога да знам какво търсеха, ревизираха всичко. Не знам с какво е обвързвано - това ми споделиха, че неговите проблеми сега са, тъй като са го видели на митингите. Ирония на ориста е, че едно от заведенията му е тъкмо там и той просто е минавал ", разяснява акцията Ивайла Бакалова в телевизионно изявление.

На 1 септември той бе задържан, до момента в който се опитваше да премине Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина "  заедно с приятелката си Ивайла Бакалова.  Впоследствие се оказа, че Веселин Денков-Брадата се срещал с ромски водачи в ресторант " Невада “, с цел да обезпечат хора за митингите в София. Според скришен очевидец притежателят на финансова къща " Маршал груп “ Веселин Денков-Брадата дружно с укриващия се в Дубай с 18 обвинявания хазартен необут Васил Божков интензивно се е присъединил във финансирането на митингите в София. Това твърди в показанията си въпросният неизвестен очевидец №565 по дело против Денков, представени от неговия юрист Ина Лулчева в спецсъда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР