Мащабна акция по издирването на паднал в река мъж тече

...
Мащабна акция по издирването на паднал в река мъж тече
Коментари Харесай

Придошла река е завлякла мъж в Монтанско, водолази го издирват

Мащабна акция по издирването на паднал в река мъж тече към този момент трети ден в Монтанско, оповестява BulNews.bg. Придошлите води на приток на Огоста са завлекли индивида и от тялото му към момента няма и диря.

Трагичната преживелица е станала към 18 часа на 7 март в Чипровци. Очевидец на случая видял всичко. 68-годишен мъж, който живеел на брега на река Дългоделска Огоста, се навел, с цел да загребе вода. Той обаче се подхлъзнал и паднал. Придошлите води го завлекли към дъното и понесли възрастния мъж надолу по течението.

Акцията по спасяването на удавника е почнала още същата вечер. Полицаи от локалния сектор и екип от доброволци, образуван от кмета на Чипровци Пламен Петков, обикаляли по поречието, с цел да търсят съгражданина си. Вчера в издирването се присъединил и екип водолази на бранш „ Специализирани оперативни дейности”. Търсенето траяло през целия ден, само че от тялото няма и диря. Възможно е мъжът към този момент да е стигнал и до язовир Огоста.

Удавникът живее на брега на реката дружно с възрастния си татко. Те се препитават, като гледат животни. Децата и брачната половинка на мъжа живеят в столицата.
Акцията по издирването на тялото продължава и през днешния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР