Мащабен протест на собствениците на заведения ще се състои в

...
Мащабен протест на собствениците на заведения ще се състои в
Коментари Харесай

Протестите в Пловдив: В понеделник мощна стачка, през уикенд...

Мащабен митинг на притежателите на заведения ще се състои в понеделник. Тогава се чака по-масирано присъединяване на протестиращи. Това съобщи Кръстина Миткова, представител за Пловдив на Сдружението на заведенията в България. Тя уточни, че в събота и неделя митинги няма да има.



Кръстина Миткова

" Това никога не е крачка обратно. Напротив. Това е оптимизация. Продължаваме да сд организираме, с цел да е по-мащабно ", уточни Миткова.



За следващ път тя напомни, че заведенията работят към този момент две години с ограничавания. " Има предпочитание за договаряния, което не трансформира нашата позиция. Ние ще стачкуваме до последно. Паралелно с оповестяването на ограничения и затваряне в другите страни има и ограничения за отплата. В момента в България не е оповестено нищо. Ние нямаме персонално отношение към нито една институция, имаме отношение към затварянето. За нас то не е съответна мярка против повишаване броя на болните от ковид ", уточни още Миткова.



Към момента до кръстовището на Чифте баня са се събрали към 40 души, като към момента не са пристъпили към блокиране на кръстовището. Полицейското наличие е засилено, като униформените са в подготвеност да спрат придвижването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР