Мащабът на военното учение Sea Breeze в увеличава риска от

...
Мащабът на военното учение Sea Breeze в увеличава риска от
Коментари Харесай

Руското посолство в САЩ: Ученията увеличават риска от случайни инциденти

Мащабът на военното обучение Sea Breeze в усилва риска от инцидентни произшествия в акваторията , считат специалисти. Ето за какво Москва упорства Вашингтон и съдружниците му да се откажат от маневрите, заяви съветското посолство в Съединени американски щати, написа БГНЕС.

Ученията ще се проведат от 28-ми юни до 10-ти юли в Черно море, а в тях ще вземат участие 5000 военнослужещи и 32 кораба от 32 страни. По-рано формалният представител на съветското министерство на защитата Игор Конашенков съобщи, че под прикритието на Sea Breeze НАТО ще достави на Украйна съвременни оръжия, с които по-късно ще бъдат въоръжени националистите в Донбас.
 Съвместно тристранно обучение на специфичните сили на Северна Македония, Съединени американски щати и Гърция Съвместно тристранно обучение на специфичните сили на Северна Македония, Съединени американски щати и Гърция
Силите за специфични интервенции на Северна Македония, Съединени американски щати и домакина Гърция стартираха взаимно обучение с парашути и скокове в регионите на...

„ Мащабът и очевидно нападателният темперамент на ученията Sea Breeze “по никакъв метод не подхождат на действителните старания за повишение на сигурността в Черноморския район “, гласи известие на посолството на Русия. Както означават дипломатите, ученията " усилват риска от инцидентни произшествия и предизвикват милитаристките настроения в Киев ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР