Машините за гласуване в Хасковска област няма да стигнат навреме

...
Машините за гласуване в Хасковска област няма да стигнат навреме
Коментари Харесай

Машините за гласуване в Хасковска област няма да стигнат навреме във всички секции

Машините за гласоподаване в Хасковска област няма да стигнат в точния момент във всички секции. Причината за забавянето е, че до късно нощес полицията е издирвала частен паркинг, където да остане камионът с машините, обясниха от РИК - Хасково.

Машините за гласоподаване ще бъдат доставени във всички секции, само че няма да бъде спазен графика, сподели ръководителят на РИК-Хасково Веселина Тенчева, представена от БНР: " Върви към момента претоварването на машините от камиона, който дойде от София. Знаете, ще имаме 347 машини. Проблем е раздаването на машините, няма какво да се лъжем, да се заблуждаваме. Не доближават микробуси на " Сиела ".

До късно нощес Министерство на вътрешните работи е издирвало паркинга на частна компания, където е бил паркиран камионът с машините. " Късно вечерта, може би към 10-11 часа, Министерство на вътрешните работи съумяха да локализират и да схванат. Оказа се, че това е паркинг на някаква частна компания, който е охранителен, с следен достъп и камионът беше изместен да пренощува там ".

Рано сутринта община Хасково стартира раздаването на бюлетини.

Членовете на СИК споделиха: " Ние сме имали и различен път машина, всичко е наред, дори по-лесно се работи. Миналия път гласоподаваха с машина и нямаше никакви проблеми ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР