Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова

...
Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Лоши борисовки машини няма, ние въведохме това гласуване

" Машините за гласоподаване са положителни и ни правят работа. Затова постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Щом са наречени от Христо Иванов „ Борисовки ”, тогава мога да кажа, че неприятни „ Борисовки ” – няма ”, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция на партията. 
Прочетете още
" Ние постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Ние бърза работа нямаме, главната ни цел е изработката на държавно управление, а не избирателен кодекс за след 4 години ", добави той. 

По мотив бежанските талази, които в последно време от ден на ден се усилват, Бойко Борисов съобщи:

" Ние сме носители на смяната. Изчегъртахте за две години всичко и не престават безобразията. Преди две години нямаше късмет да има бягащи, и то в София, бежанци. Поради неспособно управление избиха служителите на реда. " " Правилно са си подали оставките. Още преди седмица-две желаех оставката на този основен секретар. Представям си Младен Маринов да пристигна да ми рапортува, че дизелово бусче ще  бъде преследвано 50 км и най-после ще бъде тежко контузен служител на реда. Има си цяла просвета за това. Съжалявам, само че това е честен акт да си подадеш оставката поради теци човешки ориси ", уточни още Борисов. 

" Благодаря на Христо Иванов за ласкателството за Борисовите машини. Той твърди, че убеждаваме хората, че би трябвало да ги е боязън от машините. Христо, по какъв начин убеждаваме хората? Ние ги въведохме. Опитваш се да манипулираш, само че това не го можеш колкото мен. Аз в никакъв случай не съм бил в коалиция с Българска социалистическа партия. Ти беше част от всички обири. С кое право? ", добави Борисов.

Борисов конкретизира, че същинската отговорност пред партиите е да се сформира техническо, малко държавно управление, най-малко до момента в който мине зимата.

" Не измествайте тематиката. Ще седнем и ще създадем държавно управление. Вие обичате да спите до късно и по тази причина един месец ви е необходим. Ами ще ставаме по-рано. А и то не е комплицирано ", сподели още той.

Борисов разяснява и тематиката " Джемкорп ". Той цитира служебния министър Росен Христов, който твърди, че меморандумът е деен и България даже е застрашена от арбитраж.

" Вчера забелязах един необикновен ескиваж. Бяха докарали Бостанджиев да ги избавя ", добави той и сподели, че това е опит за медийно затъмнение на абсурда.

Според водачът на ГЕРБ медиите не са отразили абсурда " Джемкорп ", тъй като не е готино " галеникът Кирил Петков " и Асен Василев да бъдат разобличени по " далаверата на далаверите ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР