Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова

...
Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова
Коментари Харесай

Борисов: Лоши „Борисовки“ няма, винаги сме поддържали машинното гласуване

" Машините за гласоподаване са положителни и ни правят работа. Затова постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Щом са наречени от Христо Иванов „ Борисовки ”, тогава мога да кажа, че неприятни „ Борисовки ” – няма ”, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция преди минути. 

" Ние постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Ние бърза работа нямаме, главната ни цел е изработката на държавно управление, а не избирателен кодекс за след 4 години ", добави той. 

" Благодаря на Христо Иванов за ласкателството за Борисовите машини. Той твърди, че убеждаваме хората, че би трябвало да ги е боязън от машините. Христо, по какъв начин убеждаваме хората? Ние ги въведохме. Опитваш се да манипулираш, само че това не го можеш колкото мен. Аз в никакъв случай не съм бил в коалиция с Българска социалистическа партия. Ти беше част от всички обири. С кое право? ", добави Борисов.

Борисов конкретизира, че същинската отговорност пред партиите е да се сформира техническо, малко държавно управление, най-малко до момента в който мине зимата.

" Не измествайте тематиката. Ще седнем и ще създадем държавно управление. Вие обичате да спите до късно и по тази причина един месец ви е необходим. Ами ще ставаме по-рано. А и то не е комплицирано ", сподели още той.

" Ние сме носители на смяната. Изчегъртахте за две години всичко и не престават безобразията. Преди две години нямаше късмет да има бягащи, и то в София, бежанци. Поради неспособно управление избиха служителите на реда ", зави Борисов във връзка бежанските талази, които в последно време от ден на ден се усилват.

Меморандумът с Джемкорп не е преустановен. Народният представител от ГЕРБ Десислава Трифонова е получила отговор, който удостоверява това. Това сподели по време на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той изрази вяра служебният министър на енергетиката Росен Христов да отговори дали документите, съгласно които мемораднумът не е преустановен са правилни.

„ Далаверата за 1 милиарда $ е потулена. Кирил Петков се е надявал да се върне на власт и да извършва този контракт, като е крил 3 месеца този отчет. Този меморандум не е преустановен. През месец юли министъра споделя, че е преустановен, само че той не е преустановен. Цялото говорене на Петков, че е преустановен беше само, с цел да се замажат очите и да продължи този меморандум да се извършва “, сподели Десислава Трифонова.

Народния представител Делян Добрев съобщи, че има опасност за националната сигурност и представители на партията ще подадат сигнал по тематиката с Джемкорп до ДАНС и Министерство на вътрешните работи. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР