Машините ще бъдат разположени на 10 възлови места и ще

...
Машините ще бъдат разположени на 10 възлови места и ще
Коментари Харесай

Община Пловдив купува 10 нови паркомата


Машините ще бъдат ситуирани на 10 основни места и ще обезпечат по-голямо качествено, бързо и тъкмо обслужване на хората. Поставянето им ще разреши и понижаване на месечните разноски на общинско дружество " Паркиране и репатриране “.

" Със закупуването на тези паркомати общият им брой ще нарасне до 63 “, съобщи заместник-кметът. Той добави, че в проектите на Община Пловдив са напълно модернизиране на системата за платено паркиране, което да се реализира единствено посредством машините.

Според техническите спецификации, заложени в публичната поръчка те би трябвало да са на български език и в допълнение да дават информация на британски, френски, и немски език. Трябва да имат печатно устройство, работещо с терморолка за най-малко 6500 талона, които да са на български език и да дават информация за ден, час, дата, цена, както и за начален и краен час на паркирането. Паркоматите би трябвало да са снабдени с GPRS модул за връзка и предаване на оперативни и сервизни данни, както и възобновяване на параметрите; опция за свързване към съществуващата софтуерна платформа на Оперативна програма " Паркиране и репартриране " - Пловдив " Parkfolio " ; централизирано ръководство и надзор на автоматите и всекидневно изпращане на информация за всички финансови приходи за всеки автомат; монетник работещ с български монети и с евро.

Според документите на публичната поръчка срокът за доставка е 90 дни, а гаранцията не може да е по-малка от 12 месеца.

Критерият за избиране на реализатор е " стопански най-изгодна оферта " въз основа на критерия – оптимално съответствие качество/цена, според член 70, ал.2, т.3 от Закон за обществените поръчки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР