Машини за производство на санитарни маски за лице са обявени

...
Машини за производство на санитарни маски за лице са обявени
Коментари Харесай

Машини за шиене на маски излизат на публична продан

Машини за произвеждане на санитарни маски за лице са оповестени за обществена обмен от пазарджишки съдия-изпълнител. Търгът за тях следва през днешния ден.

Съоръженията са благосъстоятелност на индустриална компания в Пещера, която обаче има да покрива задължения към Национална агенция за приходите и сдружение контрагент, излиза наяве от обявлението за обществената обмен. Оферти от претенденти да купят машините са събирани до през вчерашния ден, а през днешния ден се чака да се организира търгът и да бъде избран победител, в случай че има подобаващи купувачи.

Наддаването е извършено за пет машини, всяка от които е оповестена със независима цена, което значи, че е можело да се кандидатства за всяка поотделно. Данните от фактурите им демонстрират, че всички са купени през август 2020 година, когато на пазара имаше дефицит на маски, неистово търсене, спекулативни цени, тук-там достигащи до 5 лв. за численост. Явно обаче този бизнес не е траял задоволително дълго, с цел да се получи предстоящата възвращаемост на инвестицията в специфичните уреди, в които са вложени общо над 236 хиляди лв..

Най-скъпото оборудване е индустриална линия за шиене на маски за лице ZYPK-120. Тя е оценена на 82 771,20 лв.. От 72 167,04 лв. пък ще стартира наддаването за машина за произвеждане на маски Thomas. Търсят се купувачи и за две автоматизирани машини за шиене на маски, чиято марка не е посочена. Те са на идентични цени – 38 359,68 лв.. Освен тях се продава и крачна машина за слагане на ластик на маски за лице, като минималната й цена е 10 718,40 лв..

Практиката демонстрира, че за сходни характерни движимости, изключително когато придобиването им изисква по-големи инвестиции, търговете постоянно не съумяват от първи път да намерят покупател. В подобен случай законът планува образуване на последващи търгове, в които цената пада с по 10%.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР