Машини за кафе пред две изборни секции във Ветово пускали

...
Машини за кафе пред две изборни секции във Ветово пускали
Коментари Харесай

Машини за кафе във Ветово съветват за кого да се гласува

Машини за кафе пред две изборни секции във Ветово пускали чашки с изписан номер на една от политическите сили. Получена е тъжба в Районната изборна комисия, заяви ръководителят ѝ Милена Хинкова, написа Монитор бг.

Разговаряно с ръководителите на секционните изборни комисии продажбата на кафе в тези чашки да бъде прекратена, защото се счита за пропаганда.

До 11,00 часа в Русенско са дали своят вот 23 906 гласоподаватели или 11,7 на 100 от имащите право на глас 204 141 души. Избирателната интензивност към този час е малко по-висока спрямо изборите на 4 април и това може да се дължи на обстоятелството, че хората желаят да избегнат излизането през горещата част от деня.

Най-висока е интензивността в Ценово, където са дали вота си 22,8 % от гласоподавателите, а най-ниска - в Сливо поле – 9,6 на 100. В регионалния център Русе са дали своят вот 15 697 или 10,8 %.

Всички машини за гласоподаване на територията на региона работят. Само в две села е имало механически проблеми, само че те са отстранени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР