Машина блокира в Първомай. Проблемът е възникнал в секция 35.

...
Машина блокира в Първомай. Проблемът е възникнал в секция 35.
Коментари Харесай

Maшина блокира в Първомай, намален състав в няколко секции в областта

Машина блокира в Първомай. Проблемът е зародил в секция 35. В 7,20 ч е постъпил сигнал в районната изборна комисия, че тъч скрийнът на една от машините не реагира и това блокира процеса на гласоподаване. По решение на РИК във въпросната секция минават на хартиено гласоподаване.

Затова искащите да упражнят правото си в тази секция ще пуснат своя избор с хартиена бюлетина, по решение на РИК.

Както съобщихме, в Пловдив и региона изборният ден стартира и протича в спокойна конюнктура, без да има регистрирани съществени нарушавания.

В няколко от секционните комисии в Пловдивска област работата е почнала в понижен състав, поради неявили се членове. С аварийни оферти от квотата на съответните партии са сменени членове на СИК в община Съединение, в Хисаря, Карлово, Кричим и Асеновград.

В 29-а секция в учебно заведение „ Райна Княгиня” обаче машината за гласоподаване не работи. Проблемът е бил открит още в събота. Сигнализирано е в ЦИК, само че все пак машината не е била сменена с друга, по тази причина искащите да упражнят правото си на глас в тази секция ще гласоподават с хартиена бюлетина, съобщи Нова телевизия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР