Маша и Мечока е руски анимационен телевизионен сериал. Той е

...
Маша и Мечока е руски анимационен телевизионен сериал. Той е
Коментари Харесай

Коя е Маша и какво трябва да знаем за нея

„ Маша и Мечока ” е съветски анимационен ефирен сериал. Той е основан на устната детска национална приказка със същото име. Сериалът се концентрира върху приключенията на малко момиченце на име Маша и нейния грижлив другар - мечето, което постоянно я пази от бедствия. Първият епизод е пуснат през 2009 година Сериалът е преведен на 42 езика и е предаван съвсем във всички краища на света. Анимационното филмче можете да откриете в .

Рускоезичната версия на епизода " Рецепта за злополука " има повече от 4,3 милиарда гледания към юни 2020 година, което го прави петото най-гледано видео в Youtube за всички времена и най-гледаното видео, което не е музикален клип.

Сериалът се състои от пет сезона. Петият сезон започва през юни 2020 година и се трансформира в първата продукция в Русия, която в миналото е пускала анимационно телевизионно шоу в 4K.

Маша (умалителна форма на Мария) е тригодишно момиченце, което е изобразявано като палаво и хиперактивно. Тя постоянно мисли за игри. Малката Маша живее в къща, покрай железопътна гара. До дома ѝ има пътека, която води до къщата на Мечката. Маша доста обича Мечо, само че в игрите си е склонна да му основава проблеми. В сериала не са показани нито родителите на Маша, нито родителите на нейните другари.

Тя обича сладкишите. Характерът на Маша съчетава характерностите на 6-годишните деца (прави граматически неточности, когато приказва, плаче, когато не ѝ дават това, което иска) с уменията на възрастните (играе тенис, лови риба, прави консерви, свири на електрическа китара).

На съветски език тя се озвучава от Алина Кукушкина, а на британски език Елси Фишър - гласът на Агнес във филмите Despicable Me - дублира гласа на Маша в първия сезон. В идващите сезони Маша е дублирана от Ребека Блум и Анджелика Кими.

Супер развлечение и безвредна среда за деца   с  EON Kids: EON за деца – част от  е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава възможност и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР