Маша и Мечока“ е един от най-гледаните анимационни филми в

...
Маша и Мечока“ е един от най-гледаните анимационни филми в
Коментари Харесай

Познавате ли героите в „Маша и Мечока“?


„ Маша и Мечока “ е един от най-гледаните анимационни филми в света за всички времена. И въпреки основните герои да са двама, дружно с тях в гората живеят още доста жители, не по-малко странни и занимателни. Всеки воин във кино лентата си има собствен личен темперамент и съумява да забърка Маша и Мечока в занимателни приключения… несъмнено, с благополучен край. Ето кои са приятелите на :

 

Розичка

Розичка е пухкаво розово прасе, което живее в двора на Маша и е измежду най-често появяващите се герои. Най-много обича просто да слуша музика с огромните си слушалки и да се въргаля в локвите. Но Маша в никакъв случай не я оставя на мира и Розичка постоянно става жертва на нейните щури хрумвания. Розичка е „ бебето “ на Маша, заради което се постанова да носи пелени и шапчица, да се вози в бебешка количка и да пие от шише с биберон. Макар да не харесва това, прасенцето не е в положение да се опълчи на Маша и търпи капризите ѝ.

 

Мечката

Мечката е хубавица със светлокафяво кожухче, която живее в прилежащата гора. Изискана и кокетна, тя харесва цветята, малините, да чете и да слуша рок музика. Мечока е влюбен в нея и непрекъснато се пробва да завоюва вниманието ѝ, само че Маша ревнува и се грижи да проваля проектите му. В началото Мечката не харесва нито Мечока, нито самата Маша, само че с времето всички стават другари.

 

Хималайският мечок

Черният хималайски мечок е атлетичен и съдбоносен – същински мачо. Той е главният противник на Мечока за сърцето на Мечката. Но въпреки че е мощен, той е нерешителен. Въпреки това добродушният, заоблен Мечок счита, че не може да се мери с него.

 

Вълците

Вълците в „ Маша и Мечока “ са два кльощави персонажа, по-скоро глупави и смешни. Те също постоянно страдат от концепциите на момиченцето. Живеят в остаряла развалена кола за спешна помощ, която от време на време употребяват като транспортно средство… което обаче би трябвало да се бута. Понякога те крадат, различен път отвличат Маша, а един път даже оказват здравна помощ – просто те са типичните добродушни простаци, които се впускат в концепциите си, без да се замислят.

 

Заекът

Заекът, който Маша назовава просто „ Зайче ”, постоянно краде от морковите в градината на Мечока. Живее в дърво, в което има стаичка с книги, легло и маса. Хобито му е да строи пирамиди от моркови. Маша постоянно го принуждава да взе участие в щурите ѝ инициативи и, защото е нерешителен и слабоволен, той не съумява да се измъкне от това.

 

Тигърът

Тигърът е остарял другар и сътрудник на Мечока от времето, когато е взел участие в цирка. Обича да извършва трикове, да играе шах. В началото мъчно приема Маша, само че скоро стават другари и тя стартира да го назовава „ Раиран мустакатко ”.

 

Панда

Панда е племенник на Мечока. Живее в бамбукова гора в Китай, само че от време на време му идва на посетители. Има спортен дух и постоянно влиза в съревнования с Маша, само че все пак са другари.

 

Катериците

Катериците в гората на Маша и Мечока се появяват постоянно в сюжета – както поединично, по този начин и на групи. Ако заниманията на Маша им пречат, те я замерват с шишарки, само че от време на време се включват в безобидните ѝ игри, дружно с купища зайци и таралежи.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР