Масажът с кубче лед има многобройни ползи за красотата. Редовното

...
Масажът с кубче лед има многобройни ползи за красотата. Редовното
Коментари Харесай

Обикновено кубче лед може да промени изцяло кожата на лицето ни

Масажът с кубче лед има многочислени изгоди за хубостта. Редовното потребление на едно нормално кубче лед може да донесе повече изгоди на кожата спрямо потреблението на няколко козметични продукта. Ледът освен охлажда и освежава кожата , само че също по този начин понижава подуването и зачервяването, стяга порите и усъвършенства циркулацията на кръвта, написа Аз дамата.

Oсвен това, той може да помогне за понижаване на признаците на отмалялост, оставяйки ви с по-свеж и лъчезарен тип. Изпробвайте този елементарен, само че ефикасен способ и се уверете в изгодите му сами. Ето и какво може да очаквате от масажа с лед.
Подобрява циркулацията на кръвта и прави кожата по-сияеща. Подобрява абсорбцията на продуктите за грижа за кожата, които използваме всекидневно.Намалява тъмните кръгове към очите.Успокоява и облекчава акнето на лицето. Редуцира торбичките под очите. Студеното кубче ще понижи подпухването в зоната към клепачите.Свива порите. След разчистване на лицето е хубаво да го обтриете с ледено кубче, което ще помогне да се свият порите и кожата да е по-тонизирана.Прави базата за грим съвършена. Този бюти хак е доста добър, в случай че ви следва значимо събитие и желаете кожата ви да е съвършена. Обтрийте с ледено кубче преди да нанесете базата за грим. Студеното кубче ще изглади кожата и ще спомогне гримът да е по-траен.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР