Мързеливите породи кучета не са за всеки. Ако жадувате за

...
Мързеливите породи кучета не са за всеки. Ако жадувате за
Коментари Харесай

Топ 5 на най-мързеливите породи кучета


Мързеливите породи кучета не са за всеки.

Ако жадувате за завършения навън или нямате самообладание да тръгнете да тичате в ранни зори, тези " заспали " породи може да не са най-подходящите за вас. От друга страна, за тези, които считат, че съвършеният ден включва чаша парещ чай, добра книга и пухкаво космато кълбо , което да обичат, тези кучета могат да бъдат подобаващи. Този лист на най-мързеливите породи кучета включва някои очарователни кученца, които не желаят нищо повече от комфортно място до своя човек, заяви Study Finds.

Когато мързеливите кучета не подремват, те нормално са заети да " крадат сърцата на хората " . Всъщност едно изследване демонстрира, че множеството притежатели на кучета избират да се гушкат с домашните си любимци вместо с сътрудниците си. Така че е добре, че тези мързеливи породи нормално остават разполагаем за няколко качествени обятия.

Мързеливите кучета могат да бъдат елементарно отглеждани, макар че притежателите им би трябвало да се уверят, че те въпреки всичко получават задоволително придвижване и не преяждат. Освен това породите с по-ниска сила са удовлетворени да прекарват деня, гушкайки се и наблюдавайки по какъв начин върви светът.

Ето и листата за най-мързеливи породи кучета съгласно специалистите

Пекинез

Това антично куче от породата lapdog е отглеждано за любов и другарство. Тези дребни космати приятелчета могат да бъдат оприличени на хъркащи възглавници. Good Housekeeping споделя: " Под цялата тази четина се крие обаятелен придружител, който е изцяло благополучен и без дворно пространство. Първоначално дребните кучета са живеели в китайските дворци, само че актуалните им събратя ще се задоволят с по-малко от кралска персона. "

" Пухкавата дребна аристократична порода мързеливо куче с красива четина и огромно отношение, пекинезът е роден, с цел да бъде ваш благ и смешен сателит. Сладкият им темперамент и ниските равнища на сила ги вършат едни от най-хубавите мързеливи кучета ", възхвалява The Dog People.

" Отгледани да живеят в дворците на античен Китай, пекинезите на драго сърце ще господстват в дома ви, от вашия диван. Целта на живота им е да обезпечават развлечение и другарство. И въпреки че тези дребни кученца са спокойни през множеството време, можете да им позволите да се пробват в кучешките спортове, стига да ги оставите да го вършат със лично движение. "

Английски булдог

Тези възхитително закръглени машини за слюнки са известни с любовта си към дрямката. Английските булдози са обичани от своите стопани. Insider споделя: " Тези огромни момчета избират комфорта на дивана пред рисковата жега в кучешкия парк. Тези компактни кучета са много мързеливи и са склонни да прегряват при прекомерно огромно натоварване ".

Top Dog Tips разказва: " Английските булдози са търпеливи и благи кучета, които обичат да се излежават със стопаните си. Тъй като са брахицефални (имат пай, издаден нос), те не могат да вършат усилени физически извършения. Бърза разходка из парка е задоволително упражнение за тази мързелива порода. "

Reader's Digest прецизира: " Изводът е, че британският булдог е една от най-мързеливите от мързеливите породи кучета. Но сходно на другите мързеливи кучета, британският булдог въпреки всичко се нуждае от известни извършения за умствена стимулация и за отбягване на здравословни проблеми, свързани със затлъстяването. "

Басет Хънд

Басет хрътките имат увиснали лица и отлично разперени уши. Като прибавим към това и тромавите им крайници, е елементарно да разберем за какво тези кучета обичат да стоят на едно място. От Purina разясняват: " Когато не са по следите на миризмата, тази спокойна порода кучета нормално се излежава на дивана и търпеливо чака идната си закуска. Те са известни с нежния си темперамент, до момента в който са в къщата, само че също по този начин постоянно са подготвени за завършения на разходка и не обичат нищо повече от това да включат естествените си инстинкти и да надушат диря. "

Borrow My Doggie прибавя: " Всяко куче се нуждае от движение; някои обаче избират живота на дивана пред тичането с часове в парка.... Басетът е изключително отзивчив с други домашни любимци и деца. Техните сладки кучешки очи демонстрират мекия им темперамент. "

" Ако висящите ниско уши и присвитите очи не издават темперамента на басет хънд, то афинитетът му да се свлича на леглото и да отхвърля да се движи ще свърши работа. Безкрайно лоялни и постоянно подготвени да се провиснал, басетите са доста мързеливи кучета, което, както се кълнат множеството притежатели, ги прави необикновено очарователни ", прецизира Pure Wow.

Немски дог

Мармадюк и Скуби Ду са два измислени немски дога, които рисуват необичайно точна картина на тези огромни сладури. Големите кучета имат разнообразни потребности от по-малките си братовчеди. Pet Helpful изяснява: " Подобно на доста великански породи кучета, немските догове са мързеливи кучета с муден метаболизъм. Това е и добре. Ако тези колоси имаха висок метаболизъм, никой нямаше да може да си разреши да ги храни! Нашите два дога са цялостни диванета. Ако не получат своите над 20 часа сънливост всеки ден, те не могат да действат. "

Good Housekeeping предлага: " Може даже да очаквате с неспокойствие постоянните разходки, когато на другия завършек на каишката ви стои величествено куче. За разлика от някои други огромни породи, немските догове елементарно се сприятеляват и остават търпеливи даже с (много по-малки) деца. "

" Оригиналният " гальовен колос " в света на кучетата, немският дог е огромен, грациозен, вид мастиф с ловни корени... в случай че потребностите им от придвижване са задоволени, те са спокойни, величествени спътници, които обожават малко време на дивана (въпреки че за вас може да не остане място) ", декларира The Dog People.

Френски булдог

Френските булдози са порода, известна в интернет, с помощта на външния си тип, подготвен за присъединяване в обществените мрежи. Това умерено кученце обича да се гушка. Wag! твърди: " Любвеобилният френски булдог е една от най-популярните породи кучета измежду жителите на жилища. Освен компактния си размер, тези кучета с прилепнали уши не се нуждаят от доста извършения навън. Въпреки че обичат да вземат участие в кучешки спортове, плоските им лица значат, че не би трябвало да им се разрешава да се напрягат, изключително в горещо време. "

" Има причина толкоз доста поданици на градовете да имат френски булдози. Можете да донесете френската порода в офиса и то няма да прави доста, с изключение на да се разхожда в близост. Няколко бързи разходки са всичко, от което те в действителност се нуждаят ", споделя Insider.

Top Dog Tips написа: " Френският булдог е друго брахицефално куче, което прави късата разходка към блока огромна подготовка за него. Те са кучета с един притежател, идеални за хора, които живеят в жилища. "
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР