Мързелът и алчността на Азис са стигнали своите предели. От

...
Мързелът и алчността на Азис са стигнали своите предели. От
Коментари Харесай

Азис към Маги Халваджиян: Аз да не съм некадърник като Фънки, че да ми хвърляш мизерните 150 бона?! Разкарай се от погледа ми!

Мързелът и алчността на Азис са стигнали своите лимити. От години той не върви по участия, тъй като парите там му се костват мизерни. Същото към този момент счита и за малкия екран.

Както писахме, артистът от ромски генезис изрично отхвърли да се завърне в „ Като две капки вода ”, само че този път като жури. Когато чул финансовото предложение на продуцента Маги Халваджиян, Васко се изсмял. Накрая Маги вдигнал до оптималното за жури – 150 000 лева за трите месеца, в които предаването ще се излъчва, т.е. по 50 бона на месец.

Азис освен не приел офертата на Халваджиян, а напуснал афектиран офиса му, считайки предложение от 150 бона за същинска подигравка с него.

Изпълнителят на „ Обичам те ” изискал 1 млн. лева, с цел да стане жури в шоуто. Разбира се, Маги незабавно отказал, освен това с подигравка, тъй като Азис дори не беше добър подражател, когато се състезаваше като участник, а в този момент има наглостта да желае такива големи суми.

Хонорар от 150 000 лева прибирал Димитър Ковачев – Фънки, а Азис още не е не запомнил враждата посред им. Според артиста разликата в класите сред двамата е голяма. Той намирал Фънки за несъвършен китарист с несъвършен глас, т.е. негодник в музиката.

Припомняме, че през 2021 година по време на „ Капките ” Фънки атакува Азис с хомофобски и расистки изявления. В резултат кралят на чалгата се зарече повече в никакъв случай да не работи с Димитър Ковачев.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com        

Тагове: Азис Маги Халваджиян Фънки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР