Marvel’s Spider-Man 2 е една от най-очакваните игри за тази

...
Marvel’s Spider-Man 2 е една от най-очакваните игри за тази
Коментари Харесай

Sony пусна PlayStation 5 в стил Спайдър-мен

Marvel’s Spider-Man 2 е една от най-очакваните игри за тази година. В нея Питър Паркър и Майлс Моралес ще получат нови сили и ще се бият с още по-могъщи врагове. Sony реши да поддържа паяците и да показа стилизирана версия на PlayStaton 5.

Приставката има типичен дизайн, само че е направена в необикновени цветове. Задната част е покрита с Веном, а емблемата на Spider-Man се издига в предния низък ъгъл. Комплектът включва и контролер, направен в същия жанр. Разбира се, дизайнът не е единствено взет от главата.

Геймърите, които желаят да закупят неповторимия PS5, ги чакат приятни бонуси при предварителните поръчки. Продажбите на приставката стартират от 1 септември. Има още време за размисъл, само че не е толкоз доста.

Междувременно стартирането на играта е планувано за 20 октомври. Предварителните поръчки ще стартират да се одобряват от 13-о число на същия месец. Добрата вест е, че Marvel’s Spider-Man 2 ще бъде напълно дублиран на разнообразни езици, тъй че пригответе се геймъри. Очаква ви гореща есен.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР