Марвел търси нов актьор, който да замени Робърт Дауни Джуниър

...
Марвел търси нов актьор, който да замени Робърт Дауни Джуниър
Коментари Харесай

Марвел заменя Робърт Дауни Джуниър като Тони Старк с по-млад актьор

Марвел търси нов артист, който да размени Робърт Дауни Джуниър в ролята на Тони Старк, заяви „ Giant Freakin Robot “.

Вместо да възкреси обаче Тони Старк, който умря в „ Отмъстителите “ през 2019 г: Марвел търси по-млад артист - на двадесет или тридесет години - който да изиграе по-млада версия на Старк от друга галактика. По-младият Железен човек ще се появи в двата идни кино лентата - " Отмъстителите: Династията Канг “ и „ Отмъстителите: Тайни войни “.

Марвел имат податливост да са доста задълбочени в процеса на кастинг и това им служи добре, тъй че за жалост към момента не може да се каже кой тъкмо ще играе тази по-млада версия на Тони Старк, само че може да се даде едно име на артист, който съвсем несъмнено е в играта: Джоузеф Куин, по-известен като героичния Еди Мънсън от сериала „ Stranger Things “ на Нетфликс.

Макар че може да е мъчно да го разпознаем, тъй като сме привикнали да виждаме Куин с дълга коса и облечен като металист от Средния Запад, Джоузеф Куин има безусловно невероятна аналогия с младия Робърт Дауни. Между приликите, актьорските умения на Куин и известността, която той закупи след ролята си в " Странни неща ", можем да потвърдим, че би било полуда да не го обмислят. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР