Marvel Studios са сила, с която всички в Холивуд трябва

...
Marvel Studios са сила, с която всички в Холивуд трябва
Коментари Харесай

От "Черната пантера" до "Капитан Америка": Филмите на Marvel, които чакаме с нетърпение

Marvel Studios са мощ, с която всички в Холивуд би трябвало да се преценяват. Всяка тяхна премиера събира рекордни доходи, а Вселената им непрестанно се усилва с нови герои, които от ден на ден покриват актуалните разбирания за многообразие. Ето и кои са министър председателите на компанията за идващите две години, които сме сигурни, че няма да пропуснеш на огромния екран:

1 Черната пантера: Уаканда вечно

В дълго чаканото продължение на един от най-големите шлагери на студиото – Черната пантера (2018), Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и войните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на международните сили след гибелта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се пробват да одобряват измененията, настъпили в страната им, героите би трябвало да се обединят благодарение на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред застрашителен нов съперник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймар. Като режисьор на кино лентата се завръща Райън Куглър (Черната пантера), който още веднъж е и сценарист, дружно с Джо Робърт Коул. Черната пантера: Уаканда вечно ще бъде в кината от 11 ноември и ще бележи края на четвъртата фаза на киновселена на Марвел, почнала с Черната вдовица през 2021 година

2 Ант Мен и Осата: Квантомания

Петата фаза на вселената на Марвел ще започва на 17 февруари 2023 с Ант Мен и Осата: Квантомания. Скот Ланг и Хоуп ван Дайн не престават своите завършения като Ант Мен и Осата, като към тях се причислява дъщерята на Скот – Кейси Ланг, както и родителите на Хоуп доктор Ханк Пим и Джанет ван Дайн. Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата действителност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги води оттатък рамките на всичко, което са мислили за допустимо. В функциите са завръщат Пол Ръд, Еванджелин Лили, Майкъл Дъглас, Мишел Пфайфър и Катрин Нютън като Кейси. Ант Мен и Осата: Квантомания бележи и първата кинопоява на един от най-ключовите герои за бъдещето на киновселената на Марвел – Канг (Джонатан Мейджърс), който почитателите познават от първия сезон на телевизионния сериал Локи, и който ще изиграе основна роля в Отмъстителите: Династията на Канг.

3 Фантастичната четворка

Дългоочакваното завръщане на екран на Първото семейство на Марвел ще бъде на 8 ноември 2024, като за първи път господин Фантастик Рид Ричардс, Невидимата жена Сюзан Сторм, брат ѝ Джони Сторм, прочут като Човекът факла и Нещото Бен Грим ще бъдат част от свързаната киновселена на студиото. Кевин Файги удостовери, че режисьор на кино лентата ще бъде Мат Шакман, прочут на почитателите от телевизионния сериал Уандавижън, само че към момента се пази в загадка кои артисти ще влязат в иконичните функции, в това число и дали ще се завърне Джон Кразински, който се превъплъти като господин Фантастик в една от различните вселени в Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта.

4 Captain America: New World Order

През 2024 още едно напълно ново Марвел преживяване чака кинофеновете. Captain America: New World Order ще ни срещне с първото независимо премеждие на Сам Уилсън на огромния екран, откакто наследи щита от Стив Роджърс и се трансформира в Капитан Америка в сериала Сокола и Зимния боец. Режисьор е Джулиъс Она (The Cloverfield Paradox). В ролята на Сам още веднъж влиза Антъни Маки, а паралелно до него ще забележим Дани Рамирес и Карл Лъмбли като Хоакин Торес и Исая Брадли от Сокола и Зимния боец. Голямата изненада за почитателите пристигна с оповестяването, че във кино лентата Тим Блейк Нелсън ще се завърне в ролята на Самюъл Стърн, който последно видяхме в Невероятния Хълк, където стартира в трансформацията му в емблематичния изверг Лидера. Тръгваме по следите на Captain America: New World Order от 3 май 2024.

5 Thunderbolts

На 26 юли 2024 е време за обединяване на злодеите в Thunderbolts. На сцената на ревюто D23 по-рано тази година режисьорът на кино лентата Джейк Шрaйър (Хартиени градове) разкри самоличността на героите, предвождани от познатия на почитателите Барон Зимо (Даниел Брюл), както и актьорите, които ще ги извършват: Джулия Луис-Драйфус като Валентина Алегре ди Фонтейн, Дейвид Харбър като Червения страж, Хана Джон-Камен като Призрак, Себастиан Стан като Дежймс „ Бъки “ Барнс или по-известен като Зимния боец и Уайт Ръсел като Джон Уолкър. В амбициозната продукция ще забележим още и Олга Куриленко като Таскмастър и Флорънс Пю като Черната вдовица Йелена Белова.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР