Marvel Studios не си губят времето и работят активно над

...
Marvel Studios не си губят времето и работят активно над
Коментари Харесай

Защо T.I. няма да бъде част от Ант-Мен 3

Marvel Studios не си губят времето и работят интензивно над един куп нови филми и сериали, които би трябвало да забележим през идващите няколко години.
 Джонатън Мейджърс,
Нов изверг влиза в киновселената на Marvel

Ант-Мен ще би трябвало да внимава

Един от тях е Ant-Man and the Wasp: Quantumania - третият независим филм за Скот Ланг (Пол Ръд). Към момента за кино лентата знаем единствено, че Джонатън Мейджърс ще влезе в ролята на злодея.

От Variety обаче разбираме още една детайлност. T.I. , който в предните два кино лентата имаше дребна поддържаща роля на член от екипа, който оказва помощ на Ланг, няма да бъде част от третия филм.

Веднага се завъртяха спекулациите, че отсъствието на рапъра е обвързвано с обвиняванията против не го и брачната половинка му в полов тормоз над други дами. Но съгласно източник на изданието няма общо.
 T.I, Дейжа Харис, следенето на девствеността и по какъв начин рапърът е травматизирал щерка си
Как T.I е травмирал щерка си

Дейжа Харис не е удовлетворена от татко си

Героят на T.I. просто не е бил очакван за Ant-Man and the Wasp: Quantumania , в случай че на това може да се има вяра, несъмнено. Иначе, обвиняванията против рапъра и брачната половинка му идва от шест анонимни дами, които настояват, че са били дрогирани и изнасилвани от двамата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР