Мъртвопиян пловдивчанин сътвори истински екшън в рейс от градския транспорт.

...
Мъртвопиян пловдивчанин сътвори истински екшън в рейс от градския транспорт.
Коментари Харесай

Екшън в градския транспорт: Полицията изведе с белезници мър...

Мъртвопиян пловдивчанин сътвори същински екшън в автобус от градския превоз. Грозните подиуми се разиграли в понеделник вечерта. Към 21 часа почерпеният пасажер се качил на рейса. Когато водачът достигнал последна спирка, кондукторът поканил мъжа да слезе, само че същият бил пийнал и задремал, а откакто се разбудил изрично отказал. Това наложило да бъде подаден сигнал на тел. 112.

На сигнала се отзовали двама полицейски чиновници. Те се качили в рейса и приканили пасажера да слезе и да се легитимира с персонална карта. Видимо нервиран, пияният почнал да се съпротивлява като наричал полицейските чиновници с всевъзможни нецензурни думи. Буйстването му не оставило избор на униформените и те му щракнали белезниците. След това го откарали в постройката на Шесто районно за определяне на самоличността.

Било формирано досъдебно произвеждане по случая. На мъртвопияния пловдивчанин е формиран акт. Изправен пред магистратите, той изразил страдание за постъпката си. В последна сметка е санкциониран със 150 лева по Указа за битка с дребното безчинство. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР