Мъртво пиян шофьор предизвика тежка катастрофа във Враца, видя първо

...
Мъртво пиян шофьор предизвика тежка катастрофа във Враца, видя първо
Коментари Харесай

От последните минути: Тежка катастрофа с пиян шофьор във Враца, затвориха пътя към Згориград /снимки/

Мъртво пийнал водач провокира тежка злополука във Враца, видя първо кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Инцидентът е станал на пътя за врачанското село Згориград.
Почерпеният възрастен мъж е управлявал лек „ Фолксваген Голф “ към близкото село, когато се блъснал в приближаващ отсреща „ Фолкваген Пасат “. И двете коли са с врачанска регистрация.
Катастрофата изцяло е блокирала трафика в региона и към този момент са се образували дълги опашки. Не може да се стигне и до хотелски комплекс “Чайка “. Гостите на пещерата Леденика също не могат да стигнат до Враца.
Пристигналите служители на реда ревизирали с дрегер, който посочил, че възрастния лидер има 2.15 промила алкохол в кръвта. В момента екип на незабавния център му оказва първа помощ в колата за спешна помощ.
Другата кола е карана от 26-годишен мъж от Згориград, който е пътувал с приятелката си към Враца. И двамата са невредими, само че мощно уплашени от претърпяното.
От Пътна полиция предизвестяват да не се подхваща пътешестване през този сектор, защото той краткотрайно е затворен до описването на случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР