Мъртвило! Като че бомба е паднала!“ – така коментираха ресторантьори

...
Мъртвило! Като че бомба е паднала!“ – така коментираха ресторантьори
Коментари Харесай

Ресторантьори: Областният управител на Варна убива бранша заради лични интереси. Крайбрежната опустя

„ Мъртвило! Като че бомба е паднала! “ – по този начин разясниха ресторантьори обстановката след заповедта на регионалният шеф на Варна за прекъсване на придвижването на коли по част от Крайбрежната алея.

„ И на плажа няма хора, поради това “, споделят от сектора и прибавят възмутени, че „ поради персонални ползи и малоумен популизъм освен се унищожава бизнеса, само че и стотици хора ще останат без работа. Някои от притежателите на заведения подозират, че в тази история са намесени и персонални ползи. Според тях повода се крие в ресторант „ Хоризонт “, благосъстоятелност на семейство Коцеви, който се намира в сърцето на Морската градина.



Припомняме, че фамилия Коцеви е известна като върли почитатели на колите в Морската градина и нападат със забележителна бяс всяка заповед на община Варна за прекъсването на колите в парка. Самият Коцев обжалвал в това число актуализацията Генералния проект за оптимизация на придвижването на територията на община Варна, с който бяха регламентирани забранителните знаци за влизане в Морската, в качеството си на обвързван с компаниите, притежатели на обекти.

Днес Крайбрежната алея е пуста! Пуста е и по този начин ще остане до момента в който не бъде анулирана тази безумна заповед. Пусти са заведенията, запустял е плажа! Няма майки с колички, няма разхождащи се…

Страдат всички. Собствениците на заведения, които така и така са на ръба на оцеляването поради галопиращите ток, горива и цени на продуктите, са изправени пред банкрут.

Персоналът на заведенията се стяга към трудовата борса и хората се чудят по какъв начин ще свържат двата края. Варненци и гостите на града са лишени от опция да се насладят на плажа в разгара на сезона…Печеливш ще е единствено оня, който ще осъществя дивиденти от банкрута на конкуренцията, за сметка на всички варненци!

За Външно наблюдение: Спас Начев

Снимките са предоставени на от притежатели на заведения на Крайбрежната алея във Варна

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР