Мъртви птици падат от небето в цяла Европа Мъртви птици

...
Мъртви птици падат от небето в цяла Европа Мъртви птици
Коментари Харесай

Мъртви птици падат от небето в цяла Европа и никой не знае защо

Мъртви птици падат от небето в цяла Европа

Мъртви птици са почнали да падат от небето в цяла Европа и никой не може да изясни за какво това се случва, написа Блиц. Учените считат, че мощните ветрове през последните дни са умъртвили или съществено наранявали хиляди лястовици и бързеи, мигрирайки от Африка към Европа.

Ситуацията е разказана като огромно злополучие. Мъртвите птици бяха открити по улиците на Атина, на балкони с жилища в столицата, на островите в Егейско море и към езеро наоколо до пристанището Нафплион в Пелопонес. Мария Ганоти от групата за отбрана на дивата природа Anima е декларирала, че това е същинска злополука. Също по този начин, доста мъртви чапли са били открити край село. Това е изплашило освен локалните поданици, само че и чиновници, които не разбирали какво се случва и за какво птиците са почнали всеобщо да умират.

Около 200 мъртви птици са открити на плажовете в Дания и всички се чудят дали са умрели от птичи грип. Това е изцяло невиждано на острова.

Четири от мъртвите птици са били тествани за инфлуенца по птиците, само че всички са били негативни.

Вижте още: Стайни растения, които внасят позитивна сила в дома

Подобно нещо се случва и в някои други страни на Европа, само че никой не може да каже сигурно каква в действителност е повода за гибелта на птиците. Повечето специалисти са склонни за версията със мощните ветрове, само че в случай че птиците не престават да умират, тогава тази версия ще бъде неправилна.

Източник:Блиц

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР