Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си“ –

...
Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си“ –
Коментари Харесай

Здравко въртял любов пред децата си

Мъртва ще си! Ще те умъртвя поради децата си “ – заплашвала обезумялата Христина Василева любовницата на брачна половинка си Здравко от „ Биг брат “

Това се случва в 2ч. след среднощ против 14 август. Цитатът е от жалбата на жертвата Божена до РУ-Приморско. В подобен случай органите на реда са длъжни да извършат незабавна инспекция и да образуват кореспонденция.

Семейство Василеви лъже най-нагло, че двете дами се срещнали инцидентно и разменили единствено няколко реплики. Не е истина също, че Здравко е завършил връзките си с хубавицата Божена, макар че бил заречен на жена си повече да не се среща  с нея.

Случаят можеше да прерасне в следващото ликвидиране. Посред нощ на крайбрежната алея в Приморско, на напълно малко разстояние от дълбоките води, без очевидци –възможно беше да има хвърлено във водите тяло.

Връзката сред красивата спортистка и гларусът въобще не била завършила. Вероятно същата вечер са имали и среща, с цел да прекарат нощта дружно. Но нищо неподозиращата русокоска се оказва, че си чати със брачната половинка му.

Нападателката я връхлетяла в тил и почнала да дърпа косата й. Крещяла с цялостно гърло:

„ К*рво, докога ще се ч*каш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си! Ще те умъртвя поради децата си! ”.

Това значи, че даже невръстните хлапета на Здравко са знаели за аферата му.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Здравко „ Биг Брадър “ Христина Василева Божена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР