Мъртва гъска беше открита в част от системата за управление

...
Мъртва гъска беше открита в част от системата за управление
Коментари Харесай

Намерени са мъртви гъски в полета за контрол на полета и полето с отломки на медицински хеликоптер, който се разби в Оклахома, убивайки 3

Мъртва гъска беше открита в част от системата за ръководство на полета на медицински хеликоптер, който се разруши в западна Оклахома, убивайки и тримата хора на борда, съгласно прелиминарен отчет на Националния съвет за сигурност на превоза.

Докладът не цитира подозирана причина за злополуката и отбелязва, че „ обзор на системата за препоръки за заплаха от птици на Военновъздушни сили на Съединени американски щати откри, че вероятността за интензивност на птиците е „ ниска “ в региона на случая. “ Той също по този начин отбелязва, че труповете на няколко гъски са открити в полето за парчета, като един мъртвец е открит вграден в системата за ръководство на полета на хеликоптера. Проби от перата на гъските бяха събрани, тъй че чиновниците да могат да работят за идентифицирането им, се споделя в отчета.

NTSB сподели, че " всички съществени съставни елементи " на хеликоптера са открити на мястото на злополуката. Констатациите им са разказани в детайли в отчета.

" Основните остатъци се състоят от фюзелажа, мотора и опашния ротор ", п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР